top of page

Volta Greece 6 Πρέβεζα. Αποτελέσματα.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΠΑΛΙ (Petanque) , Πρέβεζα 23-25 Ιουνίου .

Το τριήμερο 23-25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα και στον χώρο της Κυανής Ακτής το Πανελλήνιο τουρνουά «Petanque» ή αλλιώς «αμπαλί» , με συμμετοχή παιχτών από όλη την Ελλάδα (Πρέβεζα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Βουλιαγμένη, Ακαδημία Πλάτωνος). Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο από τη συμμετοχή παιχτών και ομάδων (50 άτομα) , αλλά και από τουρίστες και περαστικούς που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το άθλημα. Τρεις μέρες , τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Αποτελέσματα :

• Παρασκευή 23 Ιουνίου Κατηγορία Meele ,νικητής: Μίχαλος Αυγουστής (Αθήνα), (4 νίκες). • Σάββατο 24 Ιουνίου Κατηγορία Doublette, νικήτρια ομάδα: Μέξης Στράτος - Γιαννακός Ντίνος (Πρέβεζα). • Κυριακή 25 Ιουνίου Κατηγορία Triplette , νικήτρια ομάδα: Δημητρίου Τάσος-Φώτογλου Σάββας- Νικολός Κων/νος (Πρέβεζα).

Ο σύνδεσμός Φίλων «Αμπαλί» Πρέβεζας, ύστερα από τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Τουρνουά Petanque (αμπαλί) που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία 23-25 Ιουνίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση του αθλητικού χώρου (Κυανή Ακτή). Επίσης, ευχαριστεί την επιχείρηση « Cleopatra Marina» και «Preveza Marina» και προσωπικά τον κ. Ιωάννη Τέφα για την πολύτιμη στήριξή του. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Βαγγέλη Ροπόκη και την επιχείρησή του «Fast food ELVIS» καθώς και το super market «ΑΒ Food Market» και προσωπικά τον κ. Ιωάννη Λιόντο.

Η Πανελλήνια βόλτα συνεχίζεται τον Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη.

bottom of page